ABOUT در آنفولانزا چی بخوریم

About در آنفولانزا چی بخوریم

About در آنفولانزا چی بخوریم

Blog Article

دکتر حامد باباخانیان تخصص: عمومی مشاهده دسته بندی پربازدید

در هر سال سویه های جدیدی از این ویروس شیوع پیدا می‌کند که نیازمند مراقبت های بیشتری است. اما در صورت ابتلا به این بیماری، نگران نشوید، از پا درآوردن ویروس آنفولانزا کار سختی نیست. ما در ادامه این مطلب از بلاگ هایپر، به توضیح کلی درباره این ویروس و دیگر نکات مربوط به آن خواهیم پرداخت تا آمادگی شما برای مقابله با این ویروس را بالاتر ببریم.

در برخی موارد، ورم ملتحمه، فتوفوبیا (ناراحتی در برابر نور) و علائم گوارشی ممکن است رخ دهد، از جمله کاهش اشتها، تهوع، استفراغ، اسهال و گرفتگی شکم.

آیا واکسن آنفلوآنزا می‌تواند با کووید-۱۹مقابله کند؟ ویروس کرونا با ویروس آنفلوآنزا متفاوت است. بنابراین، واکسن آنفولانزا نمی‌تواند از ابتلا به کووید-۱۹ جلوگیری کند.

سلطان علیان تاکید کرد: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا تا اوایل آبان ماه است. البته تزریق این واکسن می‌تواند تا زمان پایداری شیوع بیماری در جامعه ادامه یابد.

سالمندان (بیش از نیمی از موارد جدی و پیچیده در افراد بالای ۶۵ سال ثبت شده است).

سیر قرن‌هاست که هم برای طعم دادن به وعده‌های غذایی ما و هم برای اهداف درمانی استفاده می‌شود. همه ما شنیده‌ایم که به جای آن از کلمه “آنتی‌بیوتیک طبیعی” استفاده می‌شود. با افزودن سیر که خاصیت ضدویروسی دارد به وعده‌های غذایی یا مصرف خام آن می‌توانید راه‌حلی برای مقابله با آنفولانزا پیدا کنید.

آنفولانزای مرغی اولین بار در سال ۲۰۰۳ میلادی دیده شد و مدتی نگذشت که این بیماری به قاره­‌های مختلفی مانند آسیا و آفریقا سرایت کرد و توانست منجر به مرگ بیش از ۵۰۰ نفر گردد.

سردرد: سردرد از اولین علائم آنفلوآنزا است. این علامت می‌تواند با حساسیت به صدا و نور همراه باشد.

در برخی از افراد استفاده از برنامه­‌های رژیم غذایی خاص مانند رژیم کتویی، می‌­تواند باعث بروز بیماری‌­هایی مانند بیماری کتوزیس گردد.

از شایع­‌ترین بیماری‌­هایی که بیشتر در فصول سرد سال اتفاق می‌­افتد، آنفولانزا می‌­باشد. این بیماری از انواع متفاوتی برخوردار است و در صورت شدید و حاد بودن بیماری می‌­تواند منجر به مرگ افراد گردد.

البته کلیه افرادی که با گروه آنفولانزا تابستان دوم  در تماس هستند یا وظیفه مراقبت از آنها را بر عهده دارند نیز باید واکسینه شوند. بنابراین همه افراد در گروه اول و دوم در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا هستند.

تا حد امکان، از مکان‌های شلوغ دوری کنید. آنفولانزا در مناطق شلوغ (مراکز مراقبت از کودکان، مدارس، ساختمان‌های اداری، سیستم حمل و نقل عمومی و…) به راحتی انتشار می‌یابد.

آنفولانزا بیماری خطرناکی نیست اما در صورت عدم رعایت نکات ایمنی و ضعیف بودن بیش از حد بدن، می‌تواند مشکل ساز شود.

Report this page